Dongguan Yuxin packaging products Co., Ltd

Nieuws

BOPP transparante tape logo grafische printtape kleurencoating tape
Tijd vrijgeven: 2020-07-16 15:20:40  Hits: 30

In het algemeen gebruikt de fabriekslogistiek meestal BOPP transparante tape, die gebaseerd is op biaxiaal georiënteerde polypropyleenfolie (BOPP-folie) en gelijkmatig bedekt is met een laag drukgevoelige kleefstof aan één kant van het substraat.Er zijn vele functies van logo grafische tape, die meestal mooi en uniek is.Het kan worden gebruikt voor uitgebreide reclame en anti-namaak van productverpakkingen.De functies van kleurendoos afdichting tape zijn: productvariëteit verpakking identificatie, product verkoop in verschillende regio's, product eerst in, eerste uit, verschillende kleuren tape verpakking, enz.


De afdichting van BOPP heeft de voordelen van een hoge treksterkte, niet-toxisch en smaakloos, milieubescherming, licht gewicht en lage kosten.Het wordt op grote schaal gebruikt in verschillende verpakkingen, binding, fixatie en andere doeleinden en is een onmisbaar verpakkingsproduct in de industriële productie.


Specificaties en afmetingen kunnen worden aangepast, basisdefinitie: breedte *lengte *dikte, gemeenschappelijke specificaties breedte, 45mm, 48mm, 50mm, 55mm, 57mm, 60mm, 70mm, enz., lengte is 80m, 100m, 130m, 180m, 260m, 300m, 800m, 1000m, enz., dikte is 40u, 43u, 45u, 50U, 55u, enz., enz.


Belangrijkste toepassingen van plakband:

Het wordt voornamelijk gebruikt voor afdichting, afdichting, afdekking en bundeling, en kan ook worden gebruikt als kantoorbenodigdheden.


Dongguan Yuxin packaging products Co., Ltd. is een doos afdichting tape fabrikant, gespecialiseerd in de productie van BOPP afdichtingen tape en andere plakband (tape).We kunnen verschillende afdichting tape, transparante verzegeling tape, kleurenafdichting tape, print afdichting tape, etc. aanpassen aan de verschillende eisen van de klant


voorgaand: No

volgende: Introductie van kraftpapiertape v...