Dongguan Yuxin packaging products Co., Ltd

Nieuws

Introductie van kraftpapiertape voor immuunwater 2020.7.20
Tijd vrijgeven: 2020-07-20 15:16:09  Hits: 19

Watervrij kraftpapier tape is gebaseerd op kraftpapier en aan één zijde gecoat. Er zijn meestal twee soorten lijm, de ene is thermosol en de andere is rubber. Zelfklevende kleefband met drukgevoelige kleefstof als kleefstof en PE film release behandeling op de achterkant van de coating. Het kan direct na het scheuren worden gebruikt, wat een sterke hechting kan veroorzaken en de doos stevig kan sluiten. Het is een milieubeschermingstape die geschikt is voor de internationale ontwikkelingstrend. Kraft-papiertape is geclassificeerd in watervrij kraftpapier-tape en nat kraftpapier-tape. Natte kraftpapierlijm kan worden bedrukt (bedrukking van kraftpapiertape).


Watervrije zelfklevende krafttape heeft de kenmerken van hoge aanvangshechting, hoge afpelsterkte en sterke trekkracht. Het basismateriaal en de kleefstof zullen het milieu niet vervuilen en kunnen worden gerecycled met de verpakkingsmaterialen.


Belangrijkste toepassingen van watervrije kraftpapiertape:


Het wordt voornamelijk gebruikt voor het sealen van allerlei soorten dozen en plastic dozen, het sealen van exportdozen en het aandocken van papiermaterialen.


Onze fabriek is een professionele fabrikant van kraftband in Dongguan. Wij produceren verschillende soorten plakband (tape) zoals Dongguan watervrije kraftpapiertape, Shenzhen watervrije zelfklevende kraftpapierlijm, PE gecoat waterdicht kraftpapier, bedraad kraftpapier watervrije tape, kraftpapier op hoge temperatuur zelfklevende tape, natwatertape, witte kraftpapiertape, natwaterkabelkraftpapiertape, witte enkel- / dubbelzijdige kabelpapiertape, aluminiumfolie kabelpapiertape, bedrukken van kraftpapiertape.


voorgaand: BOPP transparante tape logo grafi...

volgende: Invoering van waarschuwingsslijm ...