Dongguan Yuxin packaging products Co., Ltd

Nieuws

Invoering van waarschuwingsslijm voor de vloer
Tijd vrijgeven: 2020-07-20 16:33:59  Hits: 22

De waarschuwingslape wordt ook wel identificatietape, vloerband, plakband, plakband enz. genoemd. Het is gemaakt van plakband op basis van PVC-folie, bekleed met rubber drukgevoelige lijm.Hier zijn de kenmerken en het gebruik van waarschuwingslape:


Waarschuwingslaag heeft de voordelen van waterdichte, vochtbestendige, weerstandbestendigheid, corrosie en anti-statisch, en is geschikt voor de corrosiebescherming van ondergrondse pijpleidingen, zoals luchtleidingen, waterleidingen en oliepijpleidingen.


Eén.Sterke viscositeit, kan worden gebruikt voor gewone cementvloer


Twee.Vergeleken met het schilderen op de grond, is de operatie eenvoudig


Drie.Het kan niet alleen worden gebruikt op gewone vloer, maar ook op houten vloer, tegels, marmer, muur en machine (terwijl de verf op de vloer alleen kan worden gebruikt op gewone vloer)


Vier.De verf kan&35;39;t trekken twee-kleurenlijnen specificaties: breedte 4.8 cm, lengte 21 m, totaal 1.2 m2; dikte 0.14 mm


Twill print tape kan worden gebruikt voor waarschuwingstekens in de grond, kolom, gebouw, verkeer en andere gebieden.


Antistatische waarschuwingslape kan worden gebruikt voor de waarschuwing voor vloeroppervlak, de waarschuwing voor het verpakken van verpakkingen, enz. kleur: geel, zwarte woorden, Chinese en Engelse waarschuwingslijnen, viscositeit is olieachtig super hoge viscositey rubber lijm, oppervlakteweerstand van anti-statische waarschuwing tape is 107-109 ohm, waarschuwingslape wordt gebruikt voor het markeren van waarschuwingsgebied;er zijn verschillende stijlen van lijnen beschikbaar; het oppervlak is slijtbestendig en kan tegen hoog stromend pedaal bestand zijn; het heeft een goede hechting, corrosiebestendigheid, zuurbase-prestaties en slijtvastheid.Gebruik: geplakt op de grond, muur en machine om te voorkomen, waarschuwen, herinneren en benadrukken


voorgaand: Introductie van kraftpapiertape v...

volgende: Correcte handmatige afdichtingsme...